Bemutatkozás
Vőfélység
Táncoktatás
Atilla Hagyományőrző Egyesület
Majoros vendégház
   Képek
   Video
Elérhetőségek
Vendégkönyv
Majoros vendégház

A vendégház 2013-ban került átadásra, két külön bejárattal rendelkező apartman résszel. Bár a vendégház a főút mentén található, a település határának közelsége természet közeli élményt nyújt, a kikapcsolódni vágyóknak. Nyírbátortól mindössze 2km-re helyezkedik el, ahol a 2010-ben átadott Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben egyszerre élheti a Báthory gyógyvíz által nyújtott jótékony hatásokat, felfrissülhet a wellness és gyógyászati szolgáltatásokkal és kikapcsolódhat.

 

A tőlünk szintén 2km-rel délkeletre fekvő természetvédelmi terület a bátorligeti ősláp, rendkívül gazdag növény és állatvilágban. A hajdani híres nyírségi lápvidék utolsó maradványa, amely formájában megőrizte az Alföld, de különösen a Nyírség történelem előtti képét. A lápréteg növényzetében alhavasi virágok, ritka sás-és fűfajok díszlenek. Az ősláptól néhány kilométerre találjuk a bátorligeti legelőt, melynek 23 hektáros területe 1986 óta védett. A terület látogatása engedélyhez kötött, melyet a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósága ad ki.

 

A felszereltségről: Két külön álló apartman, 1 db franciaágyas hálószoba + emeleteságy, utazóágy csecsemők részére, étkező konyha kétszemélyes kihúzható ággyal és konyhasarokkal + edényekkel, TV, hűtőszekrény, mikro, kávéfőző, vízforraló,wifi, fürdőszoba WC-vel, terasz, saját parkoló, sátorhelyek, játszótér, grillező-szalonnasütő helyek, röplabda pálya, ping-pong asztal.

További szolgáltatások:

  • ingyenes parkolás az apartman területén
  • egész évben nyitva tartunk
  • szabadidős lehetőségek (állatsimogatás, lovaglás)
  • lovas túrázás
  • bográcsozáshoz, grillezéshez eszközök térítésmentesen vehetők igénybe

Bővebb információért keressen Facebook aldalunkon, vagy az alábbi elérhetőségek egyikén:

https://www.facebook.com/?sk=nf

majoros.attila81@gmail.com

06-30/285-9985

Utolsó frissítés: 2019.1.11